Malu

flora

Malu untuk ku ungkapkan cinta…

Bila ku sedar kedudukanku di mana…..

p/s: risaukan pandanganNya

About aqalbu


9 responses to “Malu

  • bdk kecik

    cinta sesama insan ke atau kepada Yang Maha Esa?

    aqalbu: cinta pada yang awal dan akhir..

  • lily

    nida ni kan….
    (xde sambungan ayat tu pun sebenarnya~)

    aqalbu:harap2 pasni ada smbungan(yg baik2 ler)

  • Iqa

    Hurm….
    (tgh pikir ni)

    aqalbu: teruskan berfikir..

  • ratusagi

    Malu rasanya
    Menyatakan cinta
    Kepada dia
    Kekasih Allah….

    Yup, salah satu sebab kenapa doa tak termakbul.
    Mengaku cintakan Rasullah tapi tak mengikut ajaran dan sunnahnya… Sy juga jd sgt malu dgn diri sy…

    p/s:Peringatan Buat Syafiqah!!!

    aqalbu: Peringatan Buat Rosearnida juga!!!

  • biha

    cintailah manusia yg boleh mengingatkan dirimu pdNya… peace.. =)

    aqalbu:insyaAllah..mohon dilorongkan hati pada yg betul..

  • zetty89

    setuju dgn biehah!!!
    smoge kit akan berjumpe dgn org yg dimaksudkan itu…
    lalalalla~~~~

    p/s: lame lg x nk jumpe org itu?(nada berbisik)… kepada yg membaca,jgn bgtaw org lain…

    aqalbu: ni yang rasa nak bgtaw orang ni..hek3

  • fazilyahaya

    cinta pada Ilahi kan?
    tgah husnulzon ni… hehe

    aqalbu: aha..betol3..right question..
    ermm..boleh x cam taktau husnulzon tu ape..hurm~?

  • Nurain Jamilah

    salam ziarah dan salam rindu buatmu ukhtifillah…hm,firstly…husnulzhon 2:bersangka baik…
    asif sebab dah lama tak jenguk aqalbu..senyap,mesej pun tak…maaf kerana tak pandai membahagikan masa sebaiknya untuk menzirahi blog ni atau keep in touch..namun,nida tetap hadir tika doa rabithah hati dibaca…semoga nida tabah selalu hadapi tiap ujian yang datang.untuk rasa malu ini, syukur dan hargailah ia…moga”malu”menjadi perisai diri dari melakukan dosa padaNya…malu juga rahsia membawa manusia bertemu cinta yang sebenarnya…yakinlah, cintaNya tak pernah mengecewakan dan sentiasa hadir lebih dekat dihati, bersama disisi…

    • aqalbu

      ye ke..hehe..dapat satu term baru dr abg fazil n kak nurain jamilah..terima kasih sgt..doa2 kan selalu ye..walaupun tak cntct, tpi akak pun sentiasa dalam doa nida..moga malu tu sentiasa ada untuk menjadikan kita lebih dekat padaNya.amin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: