PENITI-Dedikasi..

Buat semua yang beraksi di pentas final…Maaf tak dapat datang sekali final malam tu,ada komitmen lain yang tak dapat disisihkan…Apapun,sangat yakin yang anda semua dah lakukan yang terbaik..

Tahniah  untuk Abang Amir untuk title Johan n teruskan lagi usaha (bangga sekejap duduk KTP..hehe)..Untuk Abang Fazil juga, tahniah sebab dapat no 3..(maknanya perjuangan belum selesai n gunakan peluang yg ada sebaiknya..Chaiyok2!!

Untuk Bihah,sorry sebab tak sempat tengok Bihah perform..Tapi ,berdasarkan gossip(cerita2 atau khabar-khabar),Biha memang meletop..hehe..Tahniah=)

Untuk Ammar,kagum dengan ilmu yang ada n cara meyakinkan orang..Apapun tahniah sebab berjaya bawa k16 ke pentas final..

Untuk Badri, budak sihat yang baru belajar..tahniah sebab dapat ke final!teruskan belajar n jangan putus asa..

Untuk Abang Pau..kagum dengan semangat yang Abang Pau tunjukkan..walaupun sangat sibuk,tapi sanggup sahut cabaran(something yang saya sendiri belum ada)..Anda memang layak ke pentas final=)

Untuk Fiza,suka tengok gaya fiza kat pentas pidato..adik kecil yang bersemangat!hehe..cuma jgn la “mohon untuk terus mengundur..” ..“mohon untuk terus ke depan..”hehe

Untuk Syabira,akak kagum dengan semangat Syabira..n sangat suka dengar suara yang best tu,,jangan putus asa n gunakan aset yang ada untuk lebih berjaya,k

Untuk Abang Aril,kagum dengan ketenangan n semangat Abg Aril kat atas pentas..Percaya n yakinlah,yang anda dah lakukan yang terbaik cuma rezeki tiap orang berbeza..

Untuk K.awin, jangan risau-risau,,K.awin langsung tak malukan diri..n sebenarnya nampak bagus sangat kat atas tu..(lagi-lagi kalau pakai selendang jampi serapah tu..hehe)

Untuk K.iqa,K.iqa pun dah lakukan yang terbaik..hehe..kagum dengan keprihatinan yang ada dalam diri K.iqa..susah nak cari `ratu sagi’ macam ni…

Untuk Fara, ini ucapan untuk last year walaupun tak datang tengok..Tahniah jadi johan Peniti!!hehe

Untuk K.Ida,bila ye nak tengok K.Ida berpidato?(walaupun prinsip kita sama,tak nak masuk pidato)hehe

Apapun, tahniah kerana cuba untuk mencuba!!Debat memang tak sama dengan pidato..Dua lapangan yang nampak serupa walaupun tak sama..

Betul,seorang pendebat belum tentu pemidato yang hebat &  seorang pemidato belum tentu seorang pendebat yang hebat..Namun, anda tetap hebat kerana tak pernah berhenti mencuba untuk membuktikan sebaliknya..TAHNIAH!!!

About aqalbu


8 responses to “PENITI-Dedikasi..

  • fiza

    hahaha…x tau nak cakap ape la…tu yang hakim indurkan terus dari pentas final..kua3…motif???bidas hakim plak…kua3

    aqalbu: wah,3rd sangat..hehe..xpe2.next peniti guna ayat ni:mohon untk jd johan=)

  • zetty89

    huhu… suare saye buatkan orang rase macam bed time story…. sebab tu x lepas ke final… tungula sampi saye pecah suara(mungkin x) hehehe….
    huhu…
    akak, thanxcuz datang tengok… saya akan cuba untuk lebh maju ke hadapan walaupun perkadaran improvement saya ketinggalan di belakang bersama pendebat sebaya saya….

    aqalbu: same2..emm,,tak payah la..biar je suara g2…akak suke..hehe..
    aha,term baru yer,`perkadaran improvement’?tak pe shebby, practice make perfect!chaiyok2!!

  • keningau

    erms…nida..terasa malu pula..bila nida tulis camtue..hahaha..nida pun ada semangat tue..cuma nida tak sedar je…

    aqalbu : harap2 semangat tu betul2 ada nanti..sedar ataupun tak..thanks Abg.Pau=)

  • izzra

    nida…thanks ye sbb slalu support abg…ingt abg smp bebile k….

    aqalbu: Abg Aril ni..suka wat ayat sentimental..mestila ingat,kita kan satu team=)

  • badrishak

    hah..time kaseh byk2 kak nieda..
    insyaALLAH sy takakn penah benti berusaha..
    budak sihat ni…akn semangat senantiasa..heheheh3

    aqalbu: okeyh,bad..teruskan bersemangat!Chaiyok2!!

  • Iqa

    Semangat Jiwa xpe…
    Jgn ‘Semangat Fizikal’ udah le…

    hehehehehe……

    p/s: gurauan semata, tiada kaitan dgn yg idup atau yg x idup.

    aqalbu: mintak dibezakan semangat jiwa n smgt fizikal bila ketemu nanti..heheh

  • fazilyahaya

    bagusnyee.. semua da dalam list ye.. perjuangan masih belum selesai.. heheh. terima kasih atas ingatan

    aqalbu: same-same=)

  • biha

    fuiyoh!!meletop kah??haha~
    usah percaya spenuhnya pd khabar2 itu..
    byk lg kelemhan perlu dibaiki..

    aqalbu :definisi gossip: ada yang BENAR, ada yg salah..(hehe..boleh kot assume benar)
    xpe2,mari kita sama2 baiki apa yg kurang=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: