Selayang pandang

Saya tertarik dengan beberapa `pemandangan’ beberapa hari ini.

sungai yang `bersih' di sri serdang

sungai yang `bersih

Tertarik dengan pemandangan yang mungkin indah bagi penduduk dan majlis perbandaran di Sri Serdang..

Tertarik dengan bas Mara Liner yang akan bawa saya balik ke rumah 5 h/b ni=)

Tertarik dengan buku Blogging to Unblock karya Che Det..Tapi,saya tak berkesempatan nak membeli kerana kesempitan..hehe..InsyaAllah.next time..

Tertarik dengan beberapa orang yang sedang bersolat di luar Masjid India..Saya agak musykil dengan kebersihan di situ..Kenapa tak solat di dalam sahaja,lebih tenang dan bersih saya rasa..

`Tertarik’ dengan kawan-kawan saya yang sentiasa bersama ketika menangis dan ketawa..

Tertarik dengan anak buah Lily,Aliff yang sangat-sangat comel=))

Banyak lagi sebenarnya yang menarik perhatian saya.Cuma saya musykil kenapa saya tak begitu tertarik dengan buku Perubahan dan Komunikasi sedangkan peperiksaan subjek itu menanti saya 4 November nanti..huaaaaaaa..

About aqalbu


5 responses to “Selayang pandang

  • Iqa

    Orang tu solat kat luar sebab masjid tu tutup kot…

    aqalbu:tak pasti lah reason dorang apa.tapi,masjid tu tak tutup & tak penuh pun,k.iqa..wallahualam..

  • lily

    nida,g study!!!
    kte pn mls semcm je,,,adoi…
    lemah btl ble pk exm KOH ni..

    aqalbu: lily,bagi nida smgat lagi..huwaaa..boleh tak cam suka je baca tapi mls nk hafal..

  • lily

    kte pn perlukan semangat la nida…huaaa…mlsnye…
    nk start esk pg,tp cam x sempat je nk khatam satu buku tu…

  • ~BuDak keCik~

    da click 5 berjalan2 di tgh2 kota raya,
    dari pg smpai ke malm,
    rsa di hati sgt gumbira,
    jadi kenangn sepnjng hayat!

    aqalbu:amboi,berpantun pulak budak kecik..Tapi sayang,rima nya tak sama kat belakang..hehe

  • epul

    wah..sronot berjalan..takpe2 penghabisan sem gak kan hehe

    aqalbu:sronot memang sronot..padahal exam pun tak abis lagi time tu..huhu..adik2,yg baik jadi kan teladan,yg buruk jadikan sempadan=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: