Peribadi?

Lama juga blog saya ini tak terisi.Banyak cerita yang berlaku seminggu ini,tapi tak terluah dan tak tertaip pula semuanya dalam kantung post saya ini.Kadang-kadang terlintas juga,bolehkah saya istiqamah menulis macam blogger-blogger lain yang dah lama terlibat.Entahlah.Saya cepat jemu orangnya,mudah sahaja beralih arah dan selera..

`Nida punya blog macam formal je..Cerita lah yang peribadi sikit..,”kawan saya memberi komen.Saya ketawa.Formal?Macam official web site pula…Mungkin kerana bahasa yang saya guna, atau cerita yang saya letakkan tidaklah seperibadi yang diharapkan.

Mungkin,inilah jawapan yang agak terbaik boleh saya berikan…

  • Saya menggunakan bahasa yang agak `skema’ untuk memperbaiki tahap bahasa melayu saya..Kalau bercakap,rasanya mustahil untuk saya berbaku-baku..Jadi,blog lah tempat untuk saya mencuba..=)
  • Saya rasa ada juga cerita peribadi yang saya selitkan.Contohnya,dalam kategori deep inside dan aktiviti..Cuma,tak lah terlalu `deep inside‘ sebab rasanya tak semua perasaan dan cerita kita sesuai untuk semua jenis telinga dan minda orang yang membaca…huhu..
  • Saya tak dapat nak post entri setiap hari atau dua hari sekali..Sebabnya,saya agak malas mencari bahan+ kesuntukan masa+ saya takut saya jemu dengan blog & orang lain jemu baca…

Apapun,terima kasih untuk semua yang beri komen untuk saya dan sudi meluangkan masa singgah di aQALbu Yang Satu ini..InsyaAllah,saya akan up grade dan up date kan blog saya lepas ni..Arigato!Syukran!!=))

About aqalbu


One response to “Peribadi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: